A apărut Şapte Seri, ediţia nr. 961/31 martie 2017
Al doilea număr Şapte Seri al acestei primăveri îl aduce pe copertă pe Răzvan Exarhu, jurat în emisiunea Master Chef de pe Pro TV, şi un cover story realizat de Iulian Comănescu, cu fotografii de Matei L. Buţă.
Nota editorului
"E mișto Exarhu în realitate, ne-am întâlnit într-un restaurant, spune multe bancuri, face și mai multe conexiuni, sare de la educaţia populaţiei rurale la tigaia cu omleta de dimineaţă în doar câteva propoziţii. De fapt, Exarhu e așa cum și-l aduce aminte lumea la radio, doar că mai preocupat de mâncare. Acum e la Master Chef, pe Pro TV, o revenire la media mainstream pe care a părăsit-o acum mulţi ani. Îmi place personajul pentru că și-a rămas credincios sieși în vremurile bizare ale ultimului deceniu și îmi mai place că a pus în faţa multor meseni multe farfurii de melci bine făcuţi. Citiţi povestea despre Exarhu și despre mâncarea din capul lui, scrisă de Iulian Comănescu, și-o să aflaţi cum stă treaba cu sinceritatea, chiar și în bucătărie. În rest, să ne bucurăm de copacii înfloriţi și, dacă tot e cu mâncare, să cumpărăm niște primăvară din pieţele bucureștene!"
Ana-Maria Caia, redactor-șef Şapte Seri
Ce găseşti în revistă?
AGENDĂ: Ce să nu ratezi și pe unde trebuie să fii în oraș.
FILM: Cronica filmului Silence.
MUZICĂ: Ponturile muzicale de sezon, prezentate de Tuborg.
TECH: Fenomenul Balena albastră înoată pe internet și tulbură apele.
FASHION: Designerul Yulia Efros propune o colecţie în culori în ediţie limitată
COVER STORY: Răzvan Exarhu: "mâncarea e în capul meu".
AUTO: VW Arteon, o mașină de lux care s-a născut din cenușa altei mașini de lux
BEAUTY: Recomandări de beauty pentru o primăvară colorată, dar mai ales parfumată.
NUTRIŢIE: Laptele vegetal: mai sănătos?
TRAVEL: Marocul mirodeniilor și al poveștilor din bazar.
SOCIAL DRINKER: Un aperitiv cu fructe, mentă şi spumant o să facă minuni cu starea ta de spirit.
Comentarii