Cum să ne protejăm gadgeturile
Gadgeturile devin din ce în ce mai performante și de multe ori și prețul crește, fie că vorbim despre un nou smartphone (telefoanele de top depășesc 1.000 de euro), un nou laptop sau TV. sunt unelte a cărOR menire este să fie folosite, dar asta nu înseamnă că nu putem avea puțină grijă de ele.
Kit pentru curățenie
În primul rând, indiferent de gadgetul la care ne referim, trebuie să avem lucrurile esențiale pentru a le păstra curate. De exemplu, un Kit Fellowes, care se poate folosi pentru smartphone-uri, tablete, televizoare sau laptopuri. Un asemenea kit este compus dintr-o lavetă din microfibră și un spray de curățare, cu ajutorul cărora îndepărtăm microbii, murdăria sau amprentele lăsate pe display sau pe corpul dispozitivului.
Rucsac
Pentru că mobilitatea este din ce în ce mai importantă, avem nevoie de un rucsac pentru a ne putea căra toate gadgeturile. Poți să folosești orice ghiozdan, însă dacă vrei ceva creat special pentru laptopuri, noi îți recomandăm rucsacul Asus ROG Ranger 36L, ce dispune de compartimente interne mari, cu spațiu suficient pentru laptop, dar și pentru alte accesorii, precum tastatură, căști, mouse, hard-disk și așa mai departe.
Husă pentru laptop
Celor care caută ceva minimalist le recomandăm o husă de tip plic pentru laptopuri, cu diagonala între 12 și 14 inchi. Arată ca un plic, este simplă și elegantă, fiind totodată și o metodă bună pentru a te asigura că laptopul nu se zgârie atunci când îl iei cu tine.
Folie pentru ecran
Un alt punct important de menționat este utilizarea unei folii pentru ecran. Cum marginile metalice devin din ce în ce mai mici și ecranele se măresc, este important să protejăm cumva fragilitatea sticlei. Putem face asta aplicând o folie peste ecran. Și aici lucrurile diferă în funcție de model și de cât de groasă vreți să fie folia.
Husă
Smartphone-ul a ajuns unul dintre instrumentele de care omul modern a devenit dependent. Îl folosim aproape în permanență și nu stăm prea mult departe de el. Totuși, asta îl face vulnerabil la zgârieturi și, mai ales noile modele, la crăpături. Pentru a evita asta trebuie să aveți în minte o husă sau o carcasă pentru telefon. Aici aveți de ales între foarte multe tipuri: minimaliste, simple, ultra-rezistente, colorate etc. Depinde doar ceea ce vrei și de gusturile tale. Noi vă recomandăm o husă sau carcasă care să dezvăluie ceva despre personalitatea voastră. Un exemplu foarte ilustrativ este husa de silicon cu pisică hipster pentru iPhone 7/8.
Husă pentru tabletă
Husa-agendă Cellularline este un accesoriu care îți va proteja tableta, chiar dacă o lași acasă sau o iei cu tine când călătorești. În cazul de față, husa este compatibilă cu Apple iPad Air 2 și acoperă întreaga suprafață a tabletei. Astfel, aceasta va fi protejată împotriva prafului și a murdăriei. În plus, husa dispune de funcție de stand, astfel că poți să te uiți ușor la filme, videoclipuri sau să tastezi rapid (dacă ai tastatură externă).
dBramante1928 Paris for MacBook Pro 13inch
Concepute în Danemarca, produsele dbramante1928 sunt realizate din piele naturală, de înaltă calitate, lucrate manual și au atât rolul de a proteja Mac-ul sau iPhone-ul, cât și de a le înfrumuseța și a le oferi persoanelor care le poartă un look special, rafinat și totodată serios. Descoperă soluții complete pentru protecția telefoanelor, tabletelor și a portabilelor Apple în magazinele iSTYLE și pe www.istyle.ro Preț 375 lei
De Florin Caşotă
Comentarii