La ce temperatura trebuie setata o vitrina de bauturi, in functie de sticlele pe care le „adaposteste“?
Daca nu este servita la temperatura potrivita, chiar si cea mai rafinata bautura isi pierde din savoare, iar cel care o gusta nu va putea sa ii aprecieze calitatile. O sampanie care nu a fost racita corespunzator, o bere prea calda sau, dimpotriva, un vin rosu tinut la rece reprezinta greseli care nu au ce cauta intr-un local serios.
Pentru a va asigura ca servirea este impecabila si ca fiecare client se declara multumit, este nevoie sa alegeti o vitrina bauturi performanta, care va va permite sa oferiti apa plata si minerala, sucuri, bere, vinuri sau sampanie exact la temperatura potrivita. Astfel veti reduce si risipa, deoarece bauturile vor fi pastrate in mod corespunzator si nu se vor altera. Avantajele de natura estetica sunt la fel de importante, deoarece simpla vedere a sticlelor frumos aranjate va accentua setea si dorinta de a comanda.
Temperatura potrivita pentru fiecare vitrina de bauturi
Asa cum exista mai multe tipuri de localuri si de bauturi, exista si diferite categorii de echipamente care permit pastrarea produselor lichide la temperatura ideala pentru servire.
Un frigider pentru bar, de exemplu, are o temperatura de lucru cuprinsa intre plus 1 si plus 10 grade Celsius, in timp ce un modul bar refrigerat are valori usor inferioare, mai precis o temperatura de lucru cuprinsa intre minus 2 si plus 8 grade Celsius.
Exista, pe de alta parte, si vitrine si frigidere pentru vinuri, in care se disting doua categorii principale: pe de o parte cele care genereaza temperaturi cuprinse intre 1 si 10 grade Celsius, iar pe de alta parte cele a caror temperatura de lucru porneste de la 5 grade si ajunge la 20 de grade Celsius, generand astfel temperaturi potrivite inclusiv pentru vinurile rosii.
Alte criterii importante cand cumparati o vitrina de bauturi
Pe langa temperatura generata, exista si alte elemente de care trebuie tinut cont, in momentul in care decideti sa investiti intr-un astfel de echipament de pastrare la rece a diferitelor tipuri de bauturi ce urmeaza sa ajunga pe masa clientilor intr-un bar, un restaurant sau o cofetarie.
Capacitatea de depozitare este extrem de importanta, fiecare patron cunoscand, fara indoiala, necesitatile unitatii pe care o conduce. In functie de acestea, poate decide daca are nevoie de un echipament cu o capacitate de 133 de litri sau daca este preferabil sa opteze pentru un produs cu dimensiuni mai generoase, care poate sa depoziteze chiar si 680 de litri de bauturi.
Dimensiunile variaza in functie de capacitate si trebuie alese cu grija, in functie de locul in care va fi amplasata fiecare vitrina bauturi. Lungimea echipamentelor variaza intre 600 si 1 350 de milimetri, latimea este in general de 520 de milimetri, iar inaltimea este cuprinsa intre 900-920 de milimetri.
In ceea ce priveste firma producatoare, in magazinul online Fresco Expert gasiti exclusiv produse ale unor branduri cu valoare recunoscuta pe plan international, precum Virtus Group GmbH.
In functie de toate aceste elemente, preturile la care puteti achizitiona o vitrina bauturi pornesc de la 2 331 de lei plus TVA si ajung la 3 949 de lei plus TVA, in timp ce un modul bar refrigerat poate avea preturi cuprinse intre 6 586 de lei si 11 291 de lei.
Fresco Expert, cu o experienta de trei decenii pe piata romaneasca, va ofera, pe langa garantia calitatii produselor, si servicii de consultanta, proiectare, livrare, montaj si training. Cu ajutorul sfaturilor primite de la experti, puteti fi sigur ca veti seta vitrina de bauturi la temperatura potrivita, spre satisfactia clientilor si profitul afacerii pe care o detineti sau o administrati!
Comentarii