Gelato Fest - Festivalul Îngheţatei Artizanale 2018
Înghețată ARTIZANALĂ pentru toți
Înghețată este cel mai cunoscut deșert, la nivel mondial, așa că merită un festival aparte! Iar vara este, cu atât mai mult, dedicata ei! Din dragoste, o ridicăm la rang de artă și o prezentăm în stradă. Mai mult, venim cu varianta cea mai sănătoasă și delicioasă, artizanală, naturală și uneori bio, fără alte păcăleli. Secretul nostru este că nu avem secrete! Gusturi nenumărate, ingrediente naturale, varietăți vegane, delicii cremoase, cu fructe sau mai răcoritoare, sunt doar câteva dintre vedetele “Gelato Fest - Festivalul Înghețatei Artizanale 2018”.
De ce un Festival al înghețatei artizanale?
Pentru că RESPECTĂM SĂNĂTATEA. De aceea folosim ingrediente mono-origine, naturale, fără chimicale, procesate artizanal. Avem și gusturi special create pentru prietenii noștri vegani, la dietă sau cu intoleranță la gluten și lactoză. Înghețata artizanală este cel mai sănătos deșert procesat.
Pentru că AVEM NEVOIE DE DECONECTAREA DE LA COTIDIAN! Cei mici vor avea trei zile de super distracție, presărate cu jocuri și concursuri specifice, ateliere de înghețată, teatru pentru copii, clase de sport și dans pentru pitici, muzică, premii și multe alte surprize aromate.
Pentru că NE-AM PROPUS SĂ SCHIMBĂM CLASAMENTELE ACTUALE la consumul de înghețată artizanală în Europa: în prezent românii sunt codășii, țările nordice conduc detașat.
Prezentare Festival
Locație: Parcul Herăstrău (intrare Pavilion H) este un spațiu cunoscut pentru activitățile culturale, dar și recreaționale. Mai mult, i-am obișnuit pe iubitorii de înghețată cu locația, încă de la prima ediție.
Durata: Ca orice eveniment de pomină, Gelato Fest se va întinde pe parcusul a 3 zile, 14-16 Septembrie, așa că în basme. Începem de vineri, ora 12 și încheiem duminică, la ora 22:00!
Participanți: ne deschidem porțile atât pentru expozanți, toți artizanii de soi ai Capitalei, cât și pentru consumatori (oamenii fără de care, dragostea noastră pentru înghețată nu ar fi suficientă)
Organizator: Puro & Bio România, în parteneriat cu susținerea Primăriei Capitalei. Mai mult, am inițiat procedura de afiliere la Gelato Festival Internațional, așa că trecem de granițele României.
Puro&Bio România face parte dintr-un concept internațional cu cca 50 locații deschise în Europa. Deținem masterfranciza și dreptul exclusiv de francizare a mărcii în România.
Puro&Bio a primit cea mai importantă recunoaștere- locul 1 la SIGEP Rimini-Italia, pentru cea mai bună înghețată artizanală la cel mai mare târg internațional de profil.
Puro&Bio folosește doar ingrediente naturale și bio, fără conservanți, emulgători, coloranți și arome artificiale. Zilnic există sortimente fără zahăr, fără lactoză și fără gluten. Variante produse: cremerie, vegane și sorbeturi.
Puro&Bio România a participat în calitate de partner la peste 50 festivaluri de stradă și a organizat peste 100 evenimente indoor.
Cum a fost în 2017, pentru un 2018 şi mai bun
- 3 zile de festival
- Minim 35.000 de participant activi
- Cca 5 tone de înghețată produse și comercializate, vânzări de înghețată artizanală record în Ro/1 festival
- 7 artizani participanți Cca 100.000 cupe de înghețată vândute
- 22 evenimente: concerte, spectacole de teatru & dans, ateliere, dezbateri publice, myth busters etc
- 200 copii la ateliere de înghețată și concursuri
- Expunere media și online nelimitată: @3000 de share-uri pe FB + 100 grupuri de interes/pagini/articole de specialitate
- 25 Reportaje și emisiuni în direct: TV și Radio
Considerăm ediția de anul trecut un succes, așa că ne dorim ca ediția din acest an să fie și mai bună, cel puțin dublând cifrele de anul trecut. Ne-am propus să ne depășim limitele și să promovăm cu și mai multă dragoste înghețată artizanală și activitățile în aer liber, să susținem artizanii noștri și producția locală al celui mai iubit deșert de pe mapamond.
Eveniment facebook: https://www.facebook.com/events/304823570096276/
Comentarii