Soul dining – un nou concept lansat de restaurantul Cézanne by Cezar Munteanu

Într-un cadru festiv, alături de personalități din showbiz, reprezentanți din mass-media, clienți și parteneri, restaurantul Cézanne - glamour de la cuisine by Cezar Munteanu a lansat pe 19 octombrie un nou concept - soul dining – transpus prin creativitate, gusturi inconfundabile şi emoție.


Pasionații de gastronomie au savurat o selecție rafinată de canapé-uri și au asistat la un demo plating - crème brulée cu pere și sparanghel - realizat live de Chef Cezar Munteanu.


 Soul dining se traduce prin plăcerea de a găti şi reprezintă un mesaj pe care îl transmit dincolo de ceea ce regăsim în farfurie. Este un nou concept pe piața din România care se diferentiază prin creativitate, pasiune, emoție transmisă și prin ingrediente alese cu multă grijă. Un concept născut pentru cei ce au nevoie de o altă abordare, creat special pentru a aduce bucurie oamenilor. 

Dincolo de ușile bucătăriei veți găsi oameni dedicați, pe care i-am învățat să ofere know-how celor aflați la început de drum, așa cum și alții au împărțit cu mine tainele bucătăriei și bucuria de a fi lângă oameni, în mijlocul oamenilor. 


Gătim cu inspirație, cu zâmbet și responsabilitate. Responsabilitate socială. Proiecte precum „Sănătatea începe din farfurie”,“Fii chef pe propriul tău destin”,“Sărbătorile sunt pentru toți”, dar și susținerea altor proiecte sociale au venit din dorința de a fi mai aproape de cei ce au nevoie de noi, a declarat Chef Cezar Munteanu.


Preparatele gourmet au fost însoțite de bogăția aromelor din vinurile Cramei Oprișor și maestria lui Sergiu Nedelea, Expert Somelier, iar cafeaua Nespresso a fost cea care a revigorat conversațiile dimineții.  


Situat în Piata Charles de Gaulle, în imediata vecinătate a Parcului Herăstrău, restaurantul  își așteaptă oaspeții cu o atmosferă ce invăluie în artă, prin șemineul impunător sculptat de Constantin Brancuși şi reproducerea subtilă a operelor marelui pictor francez Paul Cézanne.  

 

Specific: International/Chic cuisine

Chef’s specialities: Crème Brulèe din brânză de capră, sparanghel și pere la grătar, Carppaccio de vită umplut cu cremă de busuioc, Budincă de ciuperci, Piept de rață glasat cu sirop de agave, polenta și sos de gălbiori, Deliciu “Arta à la Cézanne” cu caramel. Pentru evenimente deosebite: Chilean Seabass cu spumă de migdale sărate.

Capacitate: 50 de locuri la parter; patru saloane cu o multiplă capacitate de acomodare la etaj, terasă.

Ocazii: Prânz, cină, business meeting, aniversare, evenimente corporate/ private.

Preț mediu meniu: 150 lei

Restaurantul Cézanne by Cezar Munteanu este situat în Piața Charles de Gaulle nr. 3 și este deschis în fiecare zi între orele 12:00 – 22:00. Telefon rezervări: 0799.885.627.

Pagina web: www.cezanne.ro; Facebook: https://www.facebook.com/RestaurantCezanne.

Comentarii

Cele mai citite

Show grandios la fântânile de la Piața Unirii

Show grandios la fântânile de la Piața Unirii

Oameni care ne inspiră: Ioana Ciocan, CEO Art Safari

Oameni care ne inspiră: Ioana Ciocan, CEO Art Safari

Prinde ultimul pachet aniversar la concertul Placebo 20 de ani, “The Friend Indeed”!

Prinde ultimul pachet aniversar la concertul Placebo 20 de ani, “The Friend Indeed”!

Gala Folk You! are loc în acest week-end, în Capitală

Gala Folk You! are loc în acest week-end, în Capitală

Oameni care ne inspiră: Avi Cicirean, Owner Brand Minds

Oameni care ne inspiră: Avi Cicirean, Owner Brand Minds

Cigarettes After Sex vin la Summer Well 2018

Cigarettes After Sex vin la Summer Well 2018

TEX LOVES SUMMER - Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru

TEX LOVES SUMMER - Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru

Do you speak Emoji? Gigi Căciuleanu pregătește un nou spectacol

Do you speak Emoji? Gigi Căciuleanu pregătește un nou spectacol

Boscolo & Partners și Payout Payroll Outsourcing vor reprezenta în exclusivitate în România rețeaua globală Crowe Horwath International

Boscolo & Partners și Payout Payroll Outsourcing vor reprezenta în exclusivitate în România rețeaua globală Crowe Horwath International

Promo

Ce să mănânci când ești răcit

Ce să mănânci când ești răcit

De ce ai nevoie de muzică pentru un antrenament eficient? - Lifestyle Review

De ce ai nevoie de muzică pentru un antrenament eficient? - Lifestyle Review

O fotografie imprimată, numeroase momente de bucurie

O fotografie imprimată, numeroase momente de bucurie

Exploziile emoționale - 6 aspecte esențiale despre ce sunt și cum să acționăm, oferite de psihologul american Albert J. Bernstein

Exploziile emoționale - 6 aspecte esențiale despre ce sunt și cum să acționăm, oferite de psihologul american Albert J. Bernstein

„Blestemul Insulei Oak” revine la HISTORY cu un nou sezon

„Blestemul Insulei Oak” revine la HISTORY cu un nou sezon

De ce doare capul și cum te tratezi

De ce doare capul și cum te tratezi

Reprogramarea premierei filmului „No Time To Die” pentru noiembrie 2020

Reprogramarea premierei filmului „No Time To Die” pentru noiembrie 2020

Telefonul Medicului - un ajutor destinat întregului personal din linia întâi în lupta împotriva COVID-19

Telefonul Medicului - un ajutor destinat întregului personal din linia întâi în lupta împotriva COVID-19

Răzvan Stoica & Solitude - diseară, la ora 19:00, la Radio România Muzical

Răzvan Stoica & Solitude - diseară, la ora 19:00, la Radio România Muzical

Mai multe

Balul Regățenilor are loc în această toamnă la București

Balul Regățenilor are loc în această toamnă la București

Athenaeum Summer Festival 2023 se încheie în forță cu celebra cantată Carmina Burana, pe 27 iunie

Athenaeum Summer Festival 2023 se încheie în forță cu celebra cantată Carmina Burana, pe 27 iunie

Wynton Marsalis și Jazz at Lincoln Center Orchestra revin la București cu două concerte-surpriză la Athenaeum Summer Festival 2023

Wynton Marsalis și Jazz at Lincoln Center Orchestra revin la București cu două concerte-surpriză la Athenaeum Summer Festival 2023

Recitalul extraordinar al pianistei Gülsin Onay pe scena Athenaeum Summer Festival 2023

Recitalul extraordinar al pianistei Gülsin Onay pe scena Athenaeum Summer Festival 2023

Wynton Marsalis și Jazz at Lincoln Center Orchestra, pianistele Gülsin Onay și Lise de la Salle dau tonul estival al muzicii clasice și contemporane la Athenaeum Summer Festival 2023

Wynton Marsalis și Jazz at Lincoln Center Orchestra, pianistele Gülsin Onay și Lise de la Salle dau tonul estival al muzicii clasice și contemporane la Athenaeum Summer Festival 2023

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță alimentară și alimentație sănătoasă în 40 de grădinițe și școli din România

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță alimentară și alimentație sănătoasă în 40 de grădinițe și școli din România

Rose Home: țintă de afaceri mai mare cu 30% în 2023 din produsele HoReCa, online-ul aduce 40% din vânzări

Rose Home: țintă de afaceri mai mare cu 30% în 2023 din produsele HoReCa, online-ul aduce 40% din vânzări

Cât costă abonamentele de streaming pe platformele din România

Cât costă abonamentele de streaming pe platformele din România

2
Maserati Grecale, excepțional în fiecare zi

Maserati Grecale, excepțional în fiecare zi

Alfa Romeo Tonale, începutul unei noi ere

Alfa Romeo Tonale, începutul unei noi ere