SapteSeri

Coregrafia lucrurilor # apel de obiecte și corpuri

Coregrafia lucrurilor @ Rezidenta Replika

un proiect de Cosmin Manolescu

# apel de obiecte și corpuri


9-12 mai, zilnic între orele 18 - 20, repetiții deschise publicului larg

cu Judith State, Idris Clate, Cosmin Manolescu


Coregraful Cosmin Manolescu lansează un apel de obiecte personale și corpuri pentru următorul său proiect artistic experimental dans#wandering, care va avea avanpremiera în luna octombrie 2017. Toți cei interesați să doneze un obiect sau să participe în mod direct la repetițiile programate în perioada 9-12 mai sunt invitați să trimită un mail la adresa serial.paradise@artsf.ro. Obiectele donate pot fi aduse direct la Centrul Replika în perioada 2 - 6 mai, între orele 10 - 13 sau pot fi ridicate direct de Cosmin Manolescu de la cei interesați să sprijine realizarea spectacolului. Toți donatorii și persoanele interesate să participe la acestă primă perioadă de repetiții vor fi invitați ulterior la premiera spectacolului.


Coregrafia lucrurilor este un proiect realizat în cadrul unei rezidențe oferite de Asociația Replika/Centrul de Teatru Educațional Replika, proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.


Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.


În perioada aprilie-mai 2017 Cosmin Manolescu beneficiază de o rezidență artistică la Centrul de Teatru Educațional Replika unde lucrează la un nou proiect artistic care va avea avanpremiera în luna octombrie 2017.


09 mai - 12 mai marți la 19:00, până vineri la 21:00